LOVESTOP BCN. The new concept of erotica

LOVESTOP BCN va obrir les portes a l'any 2009, i després de revolucionar el sector, han ampliat el seu nombre de botigues i s'han posicionat com una de les marques més rellevants de el sector.

"LOVESTOP BCN ha traçat el seu full de ruta, i ha arribat al punt de la seva maduresa més reeixida. La veritat és que el camí ha estat difícil, com no, però alhora divertit! Els esforços han estat molt transversals, gràcies a molta gent, marques, usuaris, etc. ... finalment han donat els seus fruits. L'esforç que hem realitzat per a millorar la marca, els deures ben fets, ens han consolidat en el sector. Jo diria que hem passat de revolucionar el sector, a ser, ara sí, un referent. " Raül Escalona, ​​Gerent de l'empresa.

Un referent en tot el seu concepte. A LOVESTOP estem orgullosos d'haver arribat a un grau d'empatia amb el sexe i l'erotisme, hem aconseguit apropar-lo el màxim possible a la societat. La marca ha anat fabricant any rere any noves metes, ha après dels errors, hem estudiat i reinventat el fer d'altres grans botigues, del saber fer de gent admirable ... No hem creat res, però si ens hem fet un vestit a mida, que crec que agrada a tothom. Així, en l'actualitat, comptem amb tres grans botigues al centre de Barcelona, ​​cadascuna amb la seva ànima i el seu caràcter, i totes espectaculars.

LOVESTOP BCN, és de molta gent; del personal que aquesta i de què ha passat per la casa, de les marques que van confiar i confien, de les persones anònimes que ens fan reptes per a ser millors, de la motivació del sector i de les inquietuds de la societat.

The best
erotique boutiques
in Barcelona

Escudellers

Plaça de l'Àngel

Banys Nous