Devolució de la mercaderia

 

La nostra política, en compliment amb la normativa vigent, es concedir-li el dret der retornar qualsevol article comprat a la botiga online de LOVESTOP (www.lovestop.cat) en el termini de 14 dies des de la data de recepció, amb excepció d'aquells productes que explícitament posi que no admeten devolucions.

Qualsevol article comprat a LOVESTOP, retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat.

No obstant, abans de procedir amb qualsevol devolució el client haurà de comunicar-ho al departament d’Atenció al client mitjançant un correu electrònic a la direcció de logistica@lovestop.cat.

En un termini màxim de 7 dies de la recepció de la devolució, LOVESTOP es compromet al seu reemborsament sempre i quan el producte retornat estigui en perfectes condicions.

Les devolucions de comandes hauran de remetre’s a: LOVESTOP SL, C/ Escudellers nº 12, 08002 BARCELONA.

Si la causa de la devolució fos perquè l’article retornat es defectuós o no correspon amb la sol·licitud de la comanda, LOVESTOP es farà càrrec de les despeses de devolució o nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no li satisfà, li reemborsarem l’import però no les despeses d’enviament ni de devolució.

Les despeses de devolució seran les despeses de d’enviament que pagui el client a la seva empresa de transports per enviar l’article a LOVESTOP.

 

Anul·lació de la comanda:

Si la anul·lació de la comanda arriba abans de la sortida de la mercaderia, el client no tindrà cap despesa. En el cas d’anul·lació després de la sortida de la comanda, el client haurà de fer-se càrrec les despeses d’enviament així com les despeses de devolució d’aquesta mateixa comanda.

The best
erotique boutiques
in Barcelona

Escudellers

Plaça de l'Àngel

Banys Nous